Hjem 2012 Møte med Damene

Møte med Damene

E-post Skriv ut PDF

MaritHelgerud_GormDet årlige fellesmøtet mellom oss og vår søsterorganisasjon Women Travellers Club gikk av stabelen en mandag i midten av november. Vårt medlem Knut Espen Solberg var kveldens kåsør. Hans uskyldsblå øyne og vikingblonde hår og utseende smeltet nok våre kvinnelige gjester like mye som hans foredrag om det smeltende Arktis.  

knutEspen1Assisterende Trampsjef Gorm ledet kvelden sammen med sin kvinnelige motpart Marit Helgerud, som på vegne av sin klubb overrakte en gave i form av en bok om to unge menn som padlet fra Larvik til Nilens kilder.

Tores kjøkkenkunster imponerte som vanlig, og drevne kjøkkenskrivere av det annet kjønn stønnet i velbehag over den møre pampasbiffen som lå på en seng av saftige grønnsaker.

Konservatoren informerte litt om våre samlinger og historie, og kvelden ble avsluttet rundt det runde bord med latter og saftige reisehistorier. 27 damer og 13 herrer utgjorde et fullsatt bord - og en skjevfordeling av kjønnene som vi som var til stede satte stor pris på.   

 

Verdensur

Trampglobe_Hammarlund.jpg