Hjem 2011 Har du gitt oss din riktige email /adresse /telefonnummer?

Har du gitt oss din riktige email /adresse /telefonnummer?

E-post Skriv ut PDF

emailNår vi skal sende ut informasjon til alle medlemmer benytter vi i første rekke email. Det er kjapt, effektivt og kostnadsbesparende. MEN… Mange av dere er ikke flinke til å oppdatere oss når dere skifter emailadresse, eller om dere har fått email etter at matrikkelen ble laget. Derfor må alle nå sjekke i sin matrikkel om den adressen som står der er korrekt. Om den ikke er det, eller dere har fått ny email siden den gang, eller dere på andre måter mistenker at vi ikke er fullt oppdatert – send din email til Clubens sekretær..! Adressen  er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

Vi skal ikke henge ut noen her, men vi får emailer i retur når vi sender f.eks til Bjarne K. – Sigurd H. – Hans G. – Åge H. – Olai L. – Hans Chr. M. – Per Erling - Kjell Stensb. og Lars i Hobro….

Det samme gjelder selvfølgelig om du har skiftet adresse, eller har fått nytt telefonnummer (eller har et bilde i den nåværende matrikkelen som ikke lenger likner på deg...).

Send det umiddelbart. Vi er i ferd med å planlegge en ny matrikkel.

 

Verdensur

Trampglobe_Hammarlund.jpg