Hjem

Veterantreff 2011

E-post Skriv ut PDF

Trampmotiv_sebraVi har mange gode tradisjoner i Travellers´ Club. Veterantreffet er en av disse. En gang i året inviterer Trampsjefen alle som har vært medlemmer i 25 år eller lengre til lunch i våre lokaler. Tradisjonen ble visstnok innført av tidligere trampsjef Amund Lorange, vi tror tidlig på 1980-tallet. I år møttes veteranene fredag 25. november.

 

Lauritz Sømme, som ble skadet i en alvorlig bilulykke tidligere i år, valgte veterantreffet som sin debut i selskapslivet. Det satte vi stor pris på! Jan Søderstrøm hentet og bragte Lauritz, og vi takker den alltid beredte Jan. Kaare Oftedal, som har bodd i utlandet i over 20 år, benyttet veterantreffet til å komme til Cluben for første gang på lang tid. Våre fire æresmedlemmer stilte fulltallig. Stein Juell Voss kom i ens ærend fra utlendighet for å være med. I det hele tatt; her var mange og glade veteraner.

Tore hadde som vanlig full kontroll på kjøkkenet, og disket opp som seg hør og bør, med musserende, snitter, kake og kaffe. Med Tore på plass blir arrangementer i Cluben verdig og stilig gjennomført.

Da trampsjefen måtte forlate selskapet for å hente barn og den slags utpå ettermiddagen, var stemningen fremdeles høy, for ikke å si stigende.

Vel blåst, veteraner, og vel møtt neste år!

 Veterantreff_2011

 

Veteraner som var til stede (i tilfeldig rekkefølge);

Arne Nord  veterantreff-2011_fotograf

Per Holter-Andersen

Per Steffensen

Thor Aasland

Jan Robert Søderstrøm

Arild Krabbe-Knudsen

Lauritz Sømme

Stian Sundt

Leif Reymert Evensen

Einar Jørgensen

Kaare Oftedal

Carl Emil Petersen (sen)

Gunnar Sjøwall

Jens Christian Petersen

Stein Juell Voss

Carsten Due

 

... og for å fremskaffe det vakre bildet av våre veteraner, måtte fotografen klatre opp på bordet. Men vår Trampsjef har aldri vært redd for de store høyder...

(Foto: Per Holter-Andersen)