Hjem

En 1000-lapp for å redde en kompis..?

E-post Skriv ut PDF

rdekors_logoAlans initiativ har båret frukter! På nyåret får vi en hjertestarter, og et kurs i hvordan den skal brukes. Hittil har vi ikke hatt bruk for en, but you never know... Jan Søderstrøm har tidligere ymtet frempå at vi burde ha en hjertestarter liggende i Cluben, og etter foredraget til Røde Korsmannen Bjørn Grov om førstehjelp, og viktigheten av en rask respons når noe skjer – skjønte vi at han hadde rett. Etter foredraget grep Alan Billyeald ordet og dundret en 1000-lapp i bordet og oppfordret andre Trampbrødre til å bidra med det samme.

 

 alan_m_mkrofon”Det er selvfølgelig viktig at vi har et slikt apparat for hånden ”den dagen det skjer..” at en av våre brødre klapper sammen på et Clubmøte.." 

– sa Alan.

 

Den spontane innsamlingsaksjonen til innkjøp av en hjertestarter har nå innbrakt de nødvendige 25.000 kroner - og vi kan alle puste lettet ut, spise fet mat, skylle den ned med fludium og nyte vår sigar i biblioteket.  

 

Vi ønsker å rette en stor takk til alle dere som bidro, og vi håper samtidig at dette blir en investering vi overhodet ikke får bruk for! 

 

Jan_SderstrmJan "Søder" Søderstrøm har i lengre tid ment at vi burde ha en hjertestarter i Cluben. Etter foredraget og Alans initiativ blir nå hans ønske oppfyllt.

"Egentlig er det vel bare flaks at det ikke har skjedd noe alvorlig i løpet av de over 80 årene gutta har vært samlet til livsnytelse i Travellers' Club. Hittil har vi rett og slett vært heldige..."